Samsun “2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri” Kayıt Süresi Uzatıldı

Samsun “2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri” Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalının ev sahipliğinde 17-18 ve 19 Mayıs 2023 tarihlerinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilecek. “Koruyucu Hekimlik” ana temasının konuşulacağı etkinlikte sadece aşılar ve taramalar bağlamında değil, kardiyovasküler hastalıklar gibi sık görülen kronik hastalıklar çerçevesinde de konusunun uzmanı değerli isimler tarafından ayrıntılı olarak irdelenecek. Samsun “2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri” kongresi başta Samsun, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Ordu, Tokat, Çorum, Amasya, Sinop olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından Aile Hekimliği akademisyenleri, uzmanlık öğrencileri, aile hekimliği uzmanları ve aile hekimlerini, 17-18 ve 19 Mayıs 2023 tarihlerinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da bir araya getirecek.
Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yılında tüm hekimleri Samsun “2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri”ne davet ediyoruz.

NOT: Kongrenin son bildiri gönderim ve erken kayıt süresi 22 Nisan Cumartesi’ye kadar uzatılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için linki tıklayınız.