Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Samsun Üniversitesi Rektörlük Şehir Ofisi’nde gerçekleşen ziyaret boyunca Samsun Üniversitenin eğitim kalitesinin artırılması, fiziksel altyapısının güçlendirilmesi ve şehirle işbirliği konuları üzerinde duruldu.
Ziyaretin sonunda Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman nazik misafirperverliği için Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkür etti. Rektörümüz Aydın da, Karaman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.