Rektör Aydın’dan TBMM’ye Tebrik Ziyareti

Başkent Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, AK Parti Samsun Milletvekilleriyle bir araya gelerek yeni görevlerini tebrik etti.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) gerçekleşen ziyaretlerde Samsun Üniversitesi Rektörü Aydın’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Kesgin eşlik etti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı görevine getirilen AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş’la bir araya gelen Rektör Aydın; TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı; TBMM Plan Ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ı ziyaret ederek yeni görevleri için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Rektör Aydın daha sonra ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile bir araya gelerek Samsun Üniversitesi ve yükseköğretime ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretler, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.