Rektör Aydın’dan Samsun Roket Takımına Tebrik

2019 ‘dan beri ABD’de yapılan yarışmalarda Türkiye’yi temsil eden Samsun Roket Takımı bu yıl küresel Covid -19 pandemisi nedeniyle sanal olarak gerçekleşen Roket Mühendisliği Yarışmasında  ( IREC2021 ) ,Teknik Mükemmeliyet Kategorisinde ikinci olmuştu.

Samsun Üniversitesi Roket Takımı Amerika Birleşik Devletleri’nde elde ettiği ikinciliğin ardından Prof.Dr. Mahmut Aydın tarafından makamda misafir edildi.

Dr. Öğretim Üyesi Melahat Cihan’ın liderliğinde ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak çeşitli başarılar elde eden Samsun Üniversitesi Roket Takımı Prof. Dr. Mahmut Aydın ile buluştu. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşen 2021 Uluslararası Roket Mühendisliği Yarışması (IREC2021) Teknik Mükemmeliyet kategorisi’nde ikincilik elde eden Roket Takımı’nı Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tebrik etti

Prof. Dr. Mahmut Aydın;

“Samsun Roket Takımımız aldığı ödüllerle bizleri gururlandırıyor, Samsun Üniversitesi olarak takımımızı ve danışman hocamızı yürekten kutluyorum, ulusal ve uluslararası alanda üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden takımımız daha nice başarılı sonuçlarla bizlere gurur kaynağı olmaya devam edecekler, takımımıza  önümüzdeki günlerde  gerçekleşecek olan yarışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Program teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile  sona erdi.