Samsun Üniversitesi Tercih Günleriyle Piazza Avm’de Öğrencilerle Buluştu

Samsun Üniversitesi YKS 2021 sonuçları sonrası ilan edilen tercih döneminde , üniversitenin fakülte ve yüksek okul programları konusunda aday öğrencileri  ve ailelerini bilgilendirmek üzere, tanıtım ve tercih günleri düzenledi.

Üniversite tarafından gerek yüz yüze, gerekse çevrimiçi ortamlarda gerçekleşen tercih ve bilgilendirme günleri kapsamında, Piazza AVYM ‘de 4 gün süren bir stand etkinliği düzenlendi.

Samsun Üniversitesi’nin tüm fakülte, yüksekokul ve bölümlerinin yer aldığı stand oldukça ilgi gördü.

Tüm bölümlerden bilgilendirme yapmak üzere, öğretim üyelerinin de yer aldığı standda, aday öğrenciler ve aileler programlar konusunda bilgi sahibi oldu

Tercih ve tanıtım günleri, aday öğrencilerin üniversiteyi tanıması için önemli fırsatlar içeriyor, öğrenciler ile öğretim üyelerinin  bir araya gelmesi, bölüm hakkında detaylı bilgiye ulaşmayı kolaylaştırıyor, öğrencilerin  anında sorularına cevap bulma imkanları olabiliyor, dolayısıyla tercih dönemi sağlıklı ilerliyor vurgusu yapan Samsun Üniversitesi Yönetimi, tüm aday öğrencilere, tercih döneminin hayırlı olmasını, arzu ettikleri bölümlere yerleşmelerini  dilediklerini belirtti.