Rektör Aydın: Siyaset Bilimi Bölümümüzde Geleceğin Bürokratlarını Yetiştirmek İstiyoruz

Rektör Aydın Canik Kaymakamı Mahmut Halal’ı Makamında Kabul Etti

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın Canik Kaymakamı Mahmut Halal’ı Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü’nde bulunan Rektörlük Makamında kabul etti. Ziyarette kaymakam adayları da hazır bulundu. Samsun Üniversitesi’nin Canik için büyük bir fırsat olduğunu değerlendiren Kaymakam Mahmut Halal, “Samsun Üniversitesi ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine büyük katkı sağlıyor. Canik Kampüsündeki öğrenci popülasyonunu artırmanın üniversitenin ilçemize yaptığı katkıyı artıracağı kanaatindeyiz,” diye konuştu.

SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Aydın nazik ziyaretleri için Mahmut Halal’a teşekkür ederken, “Üniversitemizi geliştirmek için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdan emin olabilirsiniz. Siyaset Bilimi bölümümüzde geleceğin bürokratlarını yetiştirmek istiyoruz. Canik Kaymakamı Sayın Mahmut Halal ile bu konuyla alakalı fikir alışverişlerinde bulunduk. Bizim düsturumuz sadece kitaplarda yazan teorik bilgileri öğretmek değil. Bizler öğrencilerimize öncelikle iyi bir insan olmayı ve sonrasında iyi yönetici olmayı aşılıyoruz. Öte yandan geleceğin kaymakamlarıyla bu ziyareti gerçekleştirmiş olmanız bizim için ilham verici oldu. Kaymakam adaylarımıza başarılar diliyorum, göreve başladıklarında gelecek nesli kucaklamayı unutmasınlar,” diye konuştu.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.