Rektör Aydın İl Pandemi Kurulu Toplantısına Katıldı

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla alınacak tedbirleri görüşmek üzere Samsun Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında düzenlenen “İl Pandemi Kurulu Toplantısı”na katıldı.

Valilikte düzenlenen toplantıda; Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve diğer kurul üyeleri de yer aldı.

İl Pandemi Kurulu Toplantısında  koronavirüse karşı alınacak önlemler ve filyasyon çalışmaları görüşüldü. Ülke genelinde vaka sayılarında yaşanan artışa dikkat çeken Vali Dağlı, koronavirüsle mücadelenin ancak vatandaşların kurallara uymaya devam etmesi halinde başarıya ulaşabileceğini kaydederek, herkesi rehavet göstermeksizin tedbirlere ciddiyetle riayet etmeye davet etti.