Rektör AYDIN ‘dan Havelsan Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif NACAR’A Ziyaret

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar’a ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Aydın, Samsun Üniversitesine kazandırılacak olan yeni uçuş simülatörü hakkında Genel Müdür Dr. Nacar ile istişarelerde bulundu.

Rektör Aydın: “Uçuş Simülatörü Konusundaki Desteklerinden Dolayı HAVELSAN’a Teşekkürlerimi Sunuyorum”

Uçuş Akademimizde gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizi daha da nitelikli hale getirebilmek için daha güncel bir eğitim simülatörüne ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Rektör Aydın, “Ülkemizin önde gelen kuruluşlarından olan HAVELSAN’ın Genel Müdürü Sayın Mehmet Akif NACAR’ı ziyaret ederek bu kapsamdaki gerekli ön görüşmeyi gerçekleştirdik. HAVELSAN tarafından askeri ve sivil amaçlı geliştirilen simülatörleri kapsamında incelemelerde bulunduk. Sayın Genel Müdürümüze üniversitemize kazandıracağımız yeni uçuş eğitimi simülatörü kapsamında gösterdikleri yakın ilgi ve ufuk açıcı fikirleri için teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum,” dedi.

Genel Müdür Dr. Nacar: “Samsun Üniversitesi Kısa Zamanda Önemli Bir İvme Yakaladı”

Rektör Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar, “Türkiye’de uçuş eğitimi konusunda güzide eğitim kurumlarımız arasında yer alan Samsun Üniversitesine destek vermek bizim için bir onurdur. Bu bağlamda Samsun Üniversitesinin çalışmalarını ilgi ve takdirle takip ediyoruz. Gözlemlerimiz savunma sanayi ve havacılık konusunda Türkiye’nin rekabet konusunda önemli bir aşama kaydettiğini gösteriyor,” diyerek Rektör Aydın’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyaret, hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.