Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Üniversite Teşkilatı (ÜNİAK) Rektör Aydın’ı Ziyaret Etti

Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Üniversite Teşkilatı Başkanı Enes Melih Aktürk ve beraberindeki heyet Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Canik Kampüsünde bulunan makamında ziyaret etti.

Birlik ve beraberliği güçlendirecek faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Rektör Aydın, “Birlik ve beraberlik bugünlerde ayrı bir önem taşıyor. Hepimiz aynı gemideyiz ve bu düsturla çalışmalarımızı şekillendirmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberliği güçlendirecek çalışmalara bizler de destek vermeye hazırız. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum,” dedi.

Öğrencilerin çalışmaları hakkında Rektör Aydın’a bilgi veren Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Üniversite Teşkilatı Başkanı Enes Melih Aktürk “Yeni akademik yılın başlamasının ardından Sayın Rektörümüzü ziyaret etmek istedik. Üniversitemizde devam eden çalışmalar hakkında bilgi vererek gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarımızı anlattık. Sayın Rektörümüzün biz gençlere yönelik desteğinin her zaman farkında olmak bizlere güç ve motivasyon kaynağı olmaktadır. Bizleri ağırladığı için kendilerine teşekkür ederiz. ” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimin ardından sona erdi.