Rektör Aydın, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ı ziyaret etti

Rektör Aydın, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ı ziyaret etti.

Rektör Aydın: “Sayın Bayraktar’a Üniversitemizin Gelişimine Sağladığı Katkılardan Dolayı Teşekkür Ediyorum”

Kurulmasına öncülük ettiği Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) üzerinden organize ettiği dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST ve geliştirdiği insansız hava teknolojisiyle, sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Teknoloji Hamlesine en güçlü desteği veren BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı sayın Selçuk Bayraktar’ı ziyaret eden Rektör Aydın, “30 Ağustos-04 Eylül tarihleri arasında Samsun merkezli olarak düzenlenecek TEKNOFEST Karadeniz hazırlıkları ve Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri fakültemizin geleceğiyle ilgili oldukça yapıcı bir görüşme yaptık. Görüşmede sayın Selçuk Bayraktar’a Valimiz Doç. Dr. Zükif Dağlı’nın koordinasyonunda yürütülen TEKNOFEST hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini ve heyecanın zirvede olduğu bir TEKNOFEST deneyimini Karadeniz’e yaşatmak için Samsun olarak hazır olduğumuzu ifade ettik. İnsansız savaş uçağımız KIZILELMA’nın en yakın zamanda semalarımızda yerini alması dileğiyle TEKNOFEST 2022’nin Samsun merkezli olarak yapılmasına ve Samsun Üniversite’sinin gelişmesine verdiği güçlü destekten dolayı kendilerine en kalbi şükranlarımı arz ediyorum.” dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.