Rektör Aydın Bakan Varank’ı Ziyaret Etti

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Rektör Aydın: “Sayın Bakanımıza Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum”
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ballıca Ek Alanı olarak ilan edilen Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü’ne kurulacak olan Samsun Teknopark Ek Üretim Alanı konuşuldu. Ziyarette Üniversitenin çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında da bulunan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ballıca Ek Alanı olarak ilan edilen alanda kurulacak Samsun Teknopark Ek Üretim Alanıyla ilgili yararlı bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza hem bu projemize hem de diğer projelerimize verdiği desteklerden dolayı üniversitem ve Samsun şehri adına şükran ve minnetlerimi arz ediyorum” dedi.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.