Rektör Aydın, A Haber’e Açıklamalarda Bulundu

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Teknofest Karadeniz ile ilgili A Haber’e açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Mahmut Aydın, A Haber’in sorularını cevapladı. 2022 yılında Samsun merkezli düzenlenecek olan Teknofest Karadeniz ile ilgili bilgi veren Aydın, ” Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade etti gibi Teknofest kuşağının genç üniversitesi olarak bu yola çıktık ve bu sene de Teknofest Karadeniz Samsun merkezli düzenlenecek” dedi.

Kampüs hakkında da bilgi veren Rektör Aydın, Özdemir Bayraktar’ın isminin Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesine verilmesiyle ilgili, “Özdemir Bayraktar bu ülkede bir insanın neleri başarabileceğinin ve ülkenin kaderini değiştirebileceğinin en güzel örneğidir. Biz de yeni Özdemir Bayraktarlar yetiştirme umuduyla fakültemize kendisinin adını verdik” dedi.

Rektör Aydın ayrıca Teknofest Karadeniz’in Savaşan İnsansız Hava Aracı yarışmasının da Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünde düzenleneceğini ifade etti. Yayını izlemek için tıklayın.