Samsun Üniversitesinde “Prof. Dr. Fuat Sezgin ve Müslümanların Bilime Katkıları” Konferansı

Samsun Üniversitesi olarak, bilimin öncü isimlerinden Prof. Dr. Fuat Sezgin‘in anısına ve Müslüman âlimlerin bilime katkılarını anlamaya yönelik özel bir konferans düzenliyoruz. “Prof. Dr. Fuat Sezgin ve Müslümanların Bilime Katkıları” başlıklı bu etkinlikte, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman konuya ilişkin bilgilerini bizlerle paylaşacak.

Etkinliğimiz 23 Şubat 2024 Cuma günü (Yarın) saat 10.30’da Canik 100. Yıl Konferans Salonumuzda gerçekleşecektir. YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman‘ın sunumuyla gerçekleşecek olan bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.