ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Ziyaret Etti

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’a iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük Şehir Ofisinde gerçekleşen ziyarete ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek, ÖSYM Başkan Danışmanı İrfan Özüdoğru, ÖSYM Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Kesgin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Salih Kesgin, Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Adem Soruç eşlik etti.

Üniversitemizin akademik ve fiziki durumu ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın yürütülen ar-ge faaliyetlerini ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy ile paylaşarak, Üniversitemizin akademik başarılarına ve bilimsel çalışmalarına dair güncel bilgileri iletti.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy da Üniversitemizin eğitim ve araştırma faaliyetlerine verdiği katkıları ve ilgileri için Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın da ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ÖSYM’nin eğitim sistemimiz üzerindeki kritik rolünü vurguladı ve ÖSYM ekibine gelecekteki çalışmaları ve projeleri için başarılar diledi.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.