Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’dan Rektör Aydın’a Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk yeniden göreve atanan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Samsun Üniversitesi Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Ünal, Rektör Aydın’a tebriklerini iletti. Samsun ve yeni dönemdeki çalışmalara dair istişarelerin yapıldığı ziyarette Prof. Dr. Yavuz Ünal, Prof. Dr. Mahmut Aydın’a hediye takdiminde bulundu. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin ifade edildiği görüşmede Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın nazik ziyaretleri için Rektör Ünal’a teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.