Önceki Dönem Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’dan Rektör Aydın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Önceki Dönem Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı İlkadım Merkez Rektörlük Ofisinde ziyaret etti. Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi için hayırlı olsun temennilerinde bulunan Demircan, fakültenin kurulması için gösterdiği gayretlerden ve verdiği emeklerden dolayı Rektör Aydın’ı tebrik etti.

Ziyaretten ve hayırlı olsun dileklerinde duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Aydın, “Samsun Üniversitesi’nin kurulmasında ve sonrasındaki süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Bakanımızın, Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kurulma aşamasında bizlere önemli destekleri ve katkıları olmuştur. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de kendilerinin destekleriyle hem tıp fakültesinin hem de üniversitenin gelişimini devam ettireceğiz,” dedi. Ziyaret anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.