OLGU Sosyoloji Dergisi Yazı Çağrısına Çıktı!

Samsun Üniversitesi bünyesinde İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nün hazırlıklarını tamamladığı OLGU Sosyoloji Dergisi, Haziran ayında yayımlayacağı ilk sayısı için yazı çağrısına çıktı. Uluslararası hakemli akademik bir dergi olarak yayın faaliyetlerini sürdürecek olan dergi, sosyoloji literatürüne nitelikli bilimsel makaleleri kazandırmak hedefini taşımaktadır. Yılda iki sayı çıkaracak, Türkçe ve İngilizce yayın yapacak olan OLGU Sosyoloji Dergisi, bilimsel makalelerin yanı sıra çeviri makalelere ve kitap kritiklerine de yer verecektir. Editörlüğünü Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet GÖKÇEN’in yaptığı OLGU Sosyoloji Dergisi’ne olgusosyoloji.samsun.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.