OKAF’24’te Gençlerin Geleceğine Yatırım Yapanlara Teşekkür Plaketi Tevcih Programı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Samsun Üniversitesinin ev sahipliğinde, Amasya, Çankırı Karatekin, Hitit, Kastamonu, Ondokuzmayıs, Ordu, Sinop ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitelerinin paydaşlığında düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (OKAF’24) sponsorlarına ve tüm katılımcı firma/kurumlara yönelik gala yemeği ve teşekkür plaketi takdim töreni gerçekleştirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonunda düzenlenen etkinliğe Samsun Vali Vekili Şevket Cinbir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ak Parti Genel Başkan V. Yardımcısı ve 24, 25 ve 26. Dönem Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mahmut Aydın, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Turabi, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi,  Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk,  Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal,   Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar, sponsor firmaların yetkilileri, OKAF’24’e katılım gösteren iş dünyasının önde gelen firma temsilcileri ve uzman isimler katıldı.

Gecenin ev sahipliğini yapan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, açılış konuşmasında sponsorların fuardaki katkılarının önemine değinerek, onların desteği sayesinde OKAF’24’ün genç profesyoneller ve öğrenciler için unutulmaz bir deneyim haline geldiğini vurguladı. Prof. Dr. Aydın, “Bu gece burada, OKAF’24’ü destekleyen her bir kurum ve bireye en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu birliktelik sayesinde, gençlerimize 100 yıllık mirasımızı taşıyarak geleceklerini şekillendirmeleri için ilham veren bir platform sağladık.” dedi.

Konuşmasının ardından, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın tarafından Orta Karadeniz Kariyer Fuarının sponsorlarına plaket takdimi gerçekleştirildi.