Minik Öğrencilerden Samsun Üniversitesine Ziyaret

Nisan Masalı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 27 Mart-2 Nisan “Kütüphane Haftası” kapsamında öğretmenleriyle birlikte Samsun Üniversitesini ziyaret etti.

59. Kütüphane Haftası kapsamında Nisan Masalı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve öğretmenleri Samsun Üniversitesi Canik Yerleşkesi Merkez Kütüphanesini ziyaret etti. Öğrenciler Kütüphanede gezerek çeşitli bilgi kaynaklarına nasıl ulaşıldığı, kütüphane kuralları vb. konular hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra ise öğrencilere dramatizasyon yöntemi ile hikâye kitaplarından kısa öyküler okundu. Mini müzik dinletisi ile devam eden etkinlik, Samsun Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere “Kitap Kurdu Başarı Belgesi” verilmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.