Milletvekili Köktaş’tan Rektör Aydın’a 3. Kuruluş Yıldönümü Tebrik Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı SAMÜ’nün 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyaret etti.

Milletvekili Köktaş : “Samsun Üniversitesinin Kuruluş Yıldönümünü Tebrik Ediyorum”
Samsun Üniversitesi İlkadım Merkez Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, kuruluşunun 3. yıldönümü vesilesiyle Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın nezdinde bütün Samsun Üniversitesini tebrik etti. 18 Mayıs 2018’de kurulan Samsun Üniversitesinin, şehir dinamiklerine kurulduğu günden beri katkı sağladığını belirten Milletvekili Fuat Köktaş, “Kuruluş sürecinden beri yakinen takip ettiğimiz bu güzide eğitim öğretim yuvası, 3. yılında da ivmesini sürdürüyor. Bizler kendisini eğitime adamış değerli yöneticilerimizin ve akademisyenlerimizin içinde bulunduğu bu gibi önemli kurumları her zaman destekliyoruz. Bu vesileyle Samsun Üniversitesinin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum,” diye konuştu.

Rektör Aydın: “Nitelikli Toplum İçin Nitelikli Üniversite Misyonuyla Gelişimimizi Sürdürüyoruz”
Nazik ziyaretinden dolayı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a teşekkür eden Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Kurulduğumuz günden beri şehrimizin önde gelen isimleriyle irtibat halindeyiz ve kendilerinin desteklerini yakından hissediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz atılımlarla şehri, bölgeyi ve dahası ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisindeyiz. Ulusal ve uluslararası nitelikli yarışmalara katılımımız sürüyor. Bu sayede bu alandaki gelişmeleri de aynı zamanda yakından takip ediyoruz. Bilimsel, teorik bilginin yanı sıra öğrencilerimize alanda kendilerini geliştirebilecekleri fırsatlar sunuyoruz. Nitelikli toplum için nitelikli üniversite misyonuyla hareket ederek gelişimimizi sürdürüyoruz. Sayın vekilimize, bu yolda bizlere verdikleri destekleri ve ziyaretleri için teşekkür ederim,” dedi.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu