Marka Ve Patent Vekilliği Sınavlarına Hazırlık Eğitimleri

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASBÜSEM) bünyesinde “2023 Yılı Marka ve Patent Vekilliği Sınavlarına Hazırlık Eğitimleri” düzenlenecektir.
Marka ve Patent Vekilliği sınavları her tek yılda (2021, 2023…) ve genellikle Kasım veya Aralık ayında yapılmaktadır. Marka ve Patent Vekilliği sınavlarının tarihi Türk Patent ve Marka Kurumu‘nun web sitesinde yayınlanacaktır. Lisans mezunu olan herkes Marka Vekili ve Patent Vekilli olabilmektedir. Eğitim süresi 24 saat (günde 6 saat, toplam 4 gün) olup, eğitim içeriği 22 saat konu anlatımı, 2 saat sorun çözüm teknikleri şeklinde ilerleyecektir. Birden fazla eğitime talepte bulunabilinir. Yüz yüze eğitimler için en az 20 başvuru, online eğitimler için en az 30 başvuru gerekmektedir. Asgari başvuru sayısı tamamlanan eğitimler, dersi veren hocaların takdirine göre açılacak olup ücret yatırma işlemleri ders açıldıktan sonra başlayacaktır. Yüz yüze eğitimlerin kontenjanı 30 ile sınırlıdır. e-Başvuru Sistemimizde (https://unitag.asbu.edu.tr/basvuru) talep toplanmaktadır.

Bilgi Metni