Suat Kılıç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

22, 23, 24. Dönem Ak Parti Milletvekili,  Gençlik ve Spor E. Bakanı Suat Kılıç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti. Samsun Üniversitesi’nin 3. Kuruluş Yıl Dönümünü de kutlayan Suat Kılıç, ” Samsun Üniversitesi şehrimiz adına önem atfeden bir kurum. Yaptığı projeler ve gerçekleştirdiği atılımlarla kendini ulusal ve uluslararası platformlarda ön plana çıkarıyor. Sahip olduğu imkanlarla üniversitenin ülkemizin havacılık alanında en iyi fiziki imkanlarına sahip olan Ballıca kampüsünün bir Havacılık ve Uzay Araştırmaları Merkezi olma yolunda hızla ilerlemesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Samsun Üniversitemizin hedefleri doğrultusunda ilerlemesine ve gelişmesine elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektor Prof. Dr. Mahmut Aydın, ” Ziyaretlerinden ve aktif siyasi yaşamında Samsun’a kazandırdığı eserlerden dolayı Sayın Suat Kılıç’a teşekkür ediyorum. Milli Mücadelenin sembol kenti Samsun’un adını taşıyan üniversitemiz şehrimizin marka değerini artırmak için tüm paydaşlarıyla işbirliği içinde emek vermektedir. Bu süreçte bir taraftan temel sorumluluk alanımız olan eğitim alanında nitelikli insan kaynağını yetiştirirken öte yandan da hem uzmanlık alanlarımızda projeler üretiyor hem de topluma hizmet uygulamaları kapsamında faaliyette bulunuyoruz” ifadelerinde bulundu.
Ziyaret hediye takdiminin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.