Kavak MYO’da Türkiye’de “Nitelikli Ara Personel” Söyleşisi Gerçekleştirildi

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Seminerleri Programı kapsamında öğrencilere yönelik ‘Türkiye’de Nitelikli Ara Personel’ hakkında deneyim ve bilgi paylaşımlarına yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Bu haftaki konuğumuz Yeşilyurt Demir Çelik firması Makine Mühendisi ve MMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ömer Yardımcı oldu. Kavak MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’deki iş sektörlerinde çalışan ara personelin niteliğinin önemi, bunun işçi hayatına kattığı önem ve ülke ekonomisi açısından değerleri hakkında bilgi ve deneyim paylaşımı yapıldı.
Etkinlik, katılımcıların sorularına cevaplar bulmasıyla sona erdi.
Seminer programları yeni konu ve konuklarıyla, bahar dönemi boyunca Kavak MYO ev sahipliğinde devam edecektir.