Kavak MYO Seminer Programları Devam Ediyor

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Seminerleri Programı kapsamında bu haftaki konuğumuz İfyıl Termo İklimlendirme Şirketi Proje ve İş Geliştirme Yöneticisi Dr. Fatih Çatal ve Endüstri Mühendisi Pınar Altunay oldu.

Kavak MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşide, “Öğrenen Organizasyonlar ve Proje Kültürü” başlığı altında katılımcılarla karşılıklı etkileşimle keyifli bilgi ve deneyimler paylaşıldı. Öğrenme ve öğrenme direnci kavramları tanımlanarak, bireyden başlayıp organizasyona uzanan öğrenme yolculuğunda engeller ve gereklilikler ortaya koyuldu.
Etkinlik, ‘Proje Kültürü’ konusunda katılımcıların bilgilendirilmesi ve akıldaki sorulara cevaplar bulunmasıyla birlikte son buldu.
Seminer programları yeni konu ve konuklarıyla, Kavak MYO ev sahipliğinde devam edecektir.