Kavak Meslek Yüksekokulu’nda Seminer Programı Devam Ediyor

Üniversitemiz Kavak Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Seminer Programları kapsamında düzenlenen etkinliğin ikincisi Kavak Kampüsünde gerçekleştirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesinden Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Yavuz Ödemiş’in konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, karayolları yapım, bakım ve onarım konularına değinildi.

Samsun ili içerisindeki karayolu çalışmalarına yönelik teknik detaylar, yapı sağlamlığı ve kontrolleri, zamanında bakım ve onarımın önemi katılımcılarla paylaşıldı. Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından MYO Müdür Yardımcısı İsmail Balkabak’ın konuşmacıya teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

Güz dönemi seminer programları kapsamında her hafta yeni bir konu ile alanında uzman konuklar ile devam edecektir.