Kavak Meslek Yüksekokulu’nda İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Seminer Programlarının üçüncüsü Kavak Kampüsünde gerçekleştirildi.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’nden Yüksek Makine Mühendisi Ayşe Ünsal Kıran’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, İş Sağlığı ve Güvenliği konularına değinildi. İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki yönetmelikler, çalışma alanlarının kontrolü, erken tespit ve zamanında bakımın önemi katılımcılarla paylaşıldı. Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından MYO Müdürü Doç.Dr. Bilal Sungur’un konuşmacıya teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

Güz dönemi seminer programları kapsamında her hafta yeni bir konu ile alanında uzman konuklar ile devam edecektir.