Kavak Meslek Yüksekokulu, Öğrenci Projeleri Sıralamasında Yüksek Başarı Sergiledi

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yayınlanan Tercih Rehberinde yer alan “Üniversite Öğrencileri Araştırma Projelerinin Desteklenmesi” başlıklı verilere göre, Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu, “TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı ve Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamında bölüm ve öğrenci sayısı bazlı olarak aynı kategorideki diğer üniversitelerin ön lisans programları arasında yüksek başarıları ile ön plana çıkmıştır.
Buna göre Türkiye’deki diğer üniversitelerin aynı programları içerisinde yalnızca Samsun Üniversitesi Kavak MYO Coğrafi Bilgi Sistemleri Programı öğrenci projesi yürütürken, İş Makineleri Operatörlüğü Programı 1. sırada, Yapı Denetimi Programı 4. sırada, Mimari Restorasyon Programı 6. sırada, İnşaat Teknolojisi Programı 8. sırada, Elektrik Programı 8. sırada ve Harita ve Kadastro Programı 10. sırada listeye girmiştir.
Samsun Üniversitesi olarak eğitim öğretimde benimsediğimiz “Proje Temelli Düşünme Stratejisi” ile öğrencilerimize proje hazırlama ve yürütme konusunda verdiğimiz desteği daima sürdürmekteyiz.

Aday Öğrenci

Canlı Destek