Journal Of Agriculture, Food And Ecology (Jafe) Dergisi Makale Çağrısı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından yılda üç kez (Nisan-Ağustos-Aralık) yayımlanan ve akademik hakemli bir dergi olan “Journal of Agriculture, Food and Ecology (JAFE)” 2023 yılı itibariyle DergiPark altyapısında yayım hayatına başlamıştır. Söz konusu Dergi Eurasian Scientific Journal Index, Directory of Research Journals Indexing, Scientific Indexing Services, CiteFactor Academic Scientific Journals ve Root Society for Indexing and Impact Factor Service dijital veri platformunda taranmaktadır.

Journal of Agriculture, Food and Ecology; Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı, Bitki Koruma, Biyosistem Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği, Orman Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama, Su Ürünleri, Tarım Ekonomisi, Tarımsal Biyoteknoloji, Tarımsal Mekanizasyon, Tarım Makineleri, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Zootekni, Çevre Bilimleri ve Mühendisliği, Biyoloji, Kimya, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Biyomühendislik, Yer Bilimleri ve Mühendisliği, Atmosfer Bilimleri ve Meteoroloji Mühendisliği, Harita Mühendisliği gibi alanlarda hazırlanmış araştırma ve derleme makaleleri bağımsız, çift kör hakem sürecinden sonra çevrimiçi olarak yayınlanmaktadır. Derginin yayım dili Türkçe ve İngilizcedir. Açık erişim politikasını benimseyen dergimiz, makalelerin yayınlanması ve diğer süreçler için herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Journal of Agriculture, Food and Ecology, bilim insanlarını değerli çalışmalarıyla dergiye katkı sunmaya davet etmektedir.
Editör: Prof. Dr. Hüseyin Atilla ATİK
Dergipark Adresi: https://dergipark.org.tr/tr/pub/jafe