İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’dan Rektör Aydın’a Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta’dan Rektör Aydın’a Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Ballıca Kampüsü’nde ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Samsun Üniversitesi’nin ve Samsun’un gelişimine dair istişareler yapılmasının ardından Uçuş Akademisi’nde yer alan Uçuş Simülatörü, hangarlar ve laboratuvarlar ile ilgili incelemelerde bulunuldu. Samsun Üniversitesi’nde yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunulan ziyarette üniversitenin Samsun’a sağladığı akademik, bilimsel, sosyal, ekonomik ve kültürel katkılar konuşuldu.

Milletvekili Erhan Usta: “Samsun Üniversitesi şehrin ve toplumun gelişimine katkı sağlıyor”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Üniversitesi’nin hızlı ve başarılı bir gelişim içinde olduğunu ifade ederek üniversitenin başarılarını gururla takip ettiklerini ifade etti. Akademik ve bilimsel çalışmalarının yanı sıra Samsun Üniversitesi’nin şehrin ve toplumun gelişimine katkı sağladığını söyleyen Usta, Rektör Aydın’ı gerçekleştirilen başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Rektör Aydın “Sayın Milletvekilimize üniversitemize gösterdikleri ilgi için şahsım ve üniversitem adına teşekkür ediyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Sayın Milletvekilimize üniversitemize gösterdikleri ilgi için şahsım ve üniversitem adına teşekkür ediyorum. Ziyaretleriyle bizleri memnun ettiler. Kendilerinin ilgisi ve destekleriyle ilerleyen dönemlerde de çalışmalarımızı başarı gayesiyle sürdüreceğiz,” dedi. Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin’in de hazır bulunduğu ziyaret anı fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.