İl Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Samsun Üniversitesinde Gerçekleştirildi

Samsun Üniversitesi, İl Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısına ev sahipliği yaptı.

Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü Senato Salonunda gerçekleşen toplantıya Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsun İl Jandarma Komutanı J. Albay Ömer Ersever, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tolga Bostancı ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Albay İbrahim Afşin Tiryaki katıldı.

Toplantıda; kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliği ve koordinasyon, üniversite öğrencilerinin huzur ve güvenliğinin sağlanması, sorunsuz bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri, ulaşım, barınma problemlerinin tespiti ve bunların çözüm yolları gibi pek çok konu ele alınırken bu konu başlıklarıyla ilgili değerlendirmeler paylaşıldı.

Yeni akademik yılın ilk toplantısı, başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim dönemi temennisiyle sona erdi.