Samsun Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Doğumunun 150. Yılında Mehmet Akif Ersoy – Doğduğumdan Beridir Aşığım İstiklale” temalı konferansımıza davetlisiniz. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa İsmet Uzun’un değerli katılımıyla gerçekleşecek bu etkinlik, 04 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14:00’te Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonunda yapılacaktır.

Büyük şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un istiklal aşkını ve edebi mirasını anlamak, anmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlediğimiz bu konferansta sizlerle bir araya gelmekten onur duyacağız.