Demiryolunda İşletmecilik ve Bakım Faaliyetleri Konulu Seminer Programı Gerçekleştirildi

Samsun TCDD 41. Demiryolu Bakım Onarım Müdürlüğünden Sayın Kadir Erdoğan’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, Demiryolunda İşletmecilik ve Bakım Faaliyetleri konularına değinildi.

Demiryolu hakkında genel bilgiler verildikten sonra Samsun demiryolu güzergahı, inşaat ve altyapı konularına değinildi. Samsun-Sivas hattında gerçekleştirilen revizyon çalışmaları ve demiryolu hattında uygulanan sürekli ve düzenli bakımlar hakkında bilgiler katılımcılarla paylaşıldı. Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bilal Sungur’un konuşmacıya teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

Güz dönemi seminer programları kapsamında her hafta yeni bir konu ile alanında uzman konuklar ile devam edecektir.