Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ayrancı’dan Rektör Aydın’a Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti. Samsun Üniversitesi Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette üniversitenin akademik, fiziki gelişimi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret kapsamında Ayrancı, 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenecek “100. Yıl Marşı” yarışması ile ilgili olarak Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a bilgi vererek, tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerin yarışmaya başvuru yapması için çağrıda bulundu.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ziyaretinden dolayı Ebu Bekir Ayrancı’ya teşekkürlerini sundu. Ziyaret hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı ile son buldu.