Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla Samsun Üniversitesinde

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Samsun Üniversitesi Şehir Ofisinde gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın üniversite olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla’ya bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla’ya Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin, Tügva Samsun İl Temsilcisi Mustafa Demir eşlik etti.

Ziyaretleri için Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışlaya şükranlarını ifade ederken, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ise Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.