Cheikh Anta Diop Üniversitesi Rektöründen Rektör Aydın’a Ziyaret

Senegal’in başkenti Dakar’da yer alan ve Batı Afrika’nın en büyük devlet üniversitesi olan Cheikh Anta Diop Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Ahmadou Aly Mbaye, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.
Samsun Üniversitesi Rektörlük ofisinde gerçekleşen ziyarette Rektör Aydın misafirine Samsun ve üniversite hakkında bilgi verdi. Üniversiteler arası işbirliklerine dair istişarelerin yapıldığı ziyarette özellikle havacılık ve teknik bilimler kapsamında hayata geçirilebilecek ortak çalışmalar kapsamında fikir alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda üniversite kampüslerine ziyarette de bulunan Rektör Mbaye misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aydın’a teşekkür etti. Rektör Aydın da nazik ziyaretleri için Prof. Dr. Ahmadou Aly Mbaye’ye teşekkürlerini iletti.
Ziyaret hediye takdiminden sonra hatıra fotoğrafı ile son buldu.