Çarşamba Cumhuriyet Savcılığından Nezaket Ziyareti

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Çarşamba Cumhuriyet Savcısı Yusuf Bayri  Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Canik yerleşkesinde gerçekleşen görüşmede Samsun Üniversitesinin gelişimi ve faaliyetleri ile ilgili karşılıklı  fikir alışverişinde bulunuldu.

Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin’in de hazır bulundu ziyarette Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Samsun Üniversitesinin şehrin gelişimi için önemli bir etken olduğunu dile getirerek  Rektör Aydın’a başarılar diledi.

Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Çarşamba Cumhuriyet Savcısı Yusuf Bayri’ye  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.