Bakan Selçuk Samsun’da Kadın Kooperatifleri Batı Karadeniz Buluşması’na Katılım Gösterdi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çeşitli açılış ve ziyaretler için geldiği Samsun’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda yapılan Kadın Kooperatifleri Batı Karadeniz Buluşması’na katıldı. Samsun Üniversitesini (SAMÜ) Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın temsil ettiği buluşmada, ayrıca Dr. Öğretim Üyesi Nagihan Tepe ve Dr. Öğretim Üyesi Merve Ergüney de hazır bulundu. İlk olarak 8 ilin valisinin ve kadın kooperatifi temsilcileri çevrimiçi katılıp görüşlerini bildirmesinin ardından toplantıda söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kadın kooperatiflerinin önemine dikkat çekti. Programın ardından kadınların ürettiği ürünleri inceleyen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, tel süpürge yapımına da eşlik etti.