Bakan Demircan’dan Rektör Aydın’a Ziyaret

65. Hükümette Sağlık Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Samsun Üniversitesi’nin öğrenci almaya başladığı yeni fakülte ve programları ile şehrimizin “Üniversite Kenti” olma yönünde önemli bir ivme kazandığını belirten Bakan Demircan, yeni akademik yılın tüm öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile Rektör Aydın, Samsun Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrencilerimize tecrübeli akademik kadro ve özverili idari personelimiz ile sıcak bir eğitim yuvası sunduklarını ifade etti. Samsun Üniversitesi’ ne her konuda verdiği desteklerinden dolayı Milletvekili Ahmet Demircan’a teşekkürlerini ifade eden Rektör Aydın, şehrimize gönül veren tüm paydaşlarımızın üniversitemize ilgi ve desteğinin devam etmesi temennisinde bulundu.