Büyükelçi Alagić’ten Rektör Aydın’a Ziyaret

Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagić Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Büyükelçi Alagić: “Samsun Üniversitesi ile Birlikte Hareket Etmekten Mutluluk Duyarız”
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Samsun’da bulunan Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagić SAMÜ Şehir Ofisi’nde Rektör Mahmut Aydın’la bir araya geldi. Yükseköğrenimde uygulanabilecek ortak projelerin konuşulduğu görüşmede Büyükelçi Alagić , “Samsun Üniversitesi yeni kurulmuş ve oluşum süreci hala devam eden bir üniversite. Sayın Mahmut Aydın’la olan görüşmemizde gelecekte birçok projenin hayata geçirileceğini öğrendim. Bizler de olası projelerde Samsun Üniversitesi ile birlikte hareket etmekten mutluluk duyarız” dedi.

Rektör Aydın: “Uluslararası Öğrenci Sayımızı Artırmak İstiyoruz”
Ziyaretleri için Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagić’e teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Uluslararası öğrenci sayımızı artırmaya yönelik projelere imza atmak istiyoruz. Bu konuda Uluslararası Öğrenci Ofisimiz çeşitli projeler üretiyor. Bosna Hersek’te bulunan yükseköğretim kurumlarıyla birlikte hareket edebilme düşüncemiz hasıl oldu. Sayın büyükelçimiz ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik” ifadelerinde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İdris Akdin’in de hazır bulunduğu ziyaret hediye takdiminin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Öğrenci Destek Hattı