Rektör Aydın, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiyi Ziyaret Etti

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etti.

Görüşmede Samsun Üniversitesi’nin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Rektör Aydın, “Üniversitemiz Ballıca Kampüsünde yer alan endüstri mirası hangar alanlarını, mutlak sıfır atık anlayışıyla restore ederek tamamen çevre dostu, kendi enerjisini üreten ve atık suları depolayarak kullanan sürdürülebilir doğal bir kampüs alanı oluşturma projemizle ilgili fikirlerini almak için “sıfır atık” projesinin mimarı ve takipçisi Saygıdeğer Emine Erdoğan hanımefendiyi ziyaret ettik. Ufuk açıcı ve yol gösterici fikirlerinden dolayı sayın Hanımefendiye ve ekibine şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

Ziyaret, hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.