Rektör Aydın’dan Gazi Üniversitesi Rektörüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Samsun Üniversitesi  (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Musa Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazi Üniversitesi rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Prof. Dr. Aydın ve Prof. Dr. Yıldız, üniversiteler arası gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ve işbirlikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Gazi Üniversitesi’nin akademik dünyada gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettirdiğini ifade eden Rektör Aydın, ülkemize hizmet etme noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içinde olacaklarını belirterek, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunarak misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Hayırlı olsun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Yıldız, Samsun Üniversitesi’nin kısa zamanda önemli bir ivme kaydettiğini, iki üniversitenin gelişimi için işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret, Rektör Yıldız’ın Prof. Dr. Mahmut Aydın adına bağışlanmış 5 adet fidan sertifikası takdimi ve anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi