Samsun Üniversitesinde Bayramlaşma Coşkusu

Samsun Üniversitesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonu Fuaye Alanında gerçekleştirilen bayramlaşma programına; Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Prof. Dr. Ali Bilgin, Genel Sekreter Prof. Dr. Salih Kesgin’in yanı sıra akademik ve idari personeller katıldı. Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın Samsun Üniversitesi ailesi ile bir arada olmaktan duyduğu gurur ve mutluluğu dile getirdi. Üniversite mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programa katılanlarla tek tek bayramlaşan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, akademik ve idari personelinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, sağlık ve mutluluk temennilerinde bulundu.

Bayramlaşma programı, ikram ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.