7. Uluslararası 17. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi

Her yıl farklı bir şehir ve farklı bir üniversite ev sahipliğinde düzenlenen “7. Uluslararası 17. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi” bu yıl 17-19 Ekim 2024 tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından gerçekleştirilecektir. Kongrenin bu yılki teması “Sağlık Hizmetlerinde Akılcı Kullanım; Yönetsel Perspektif” olarak belirlenmiştir.Yerli ve yabancı konuşmacılar, akademisyenler, kamu ve özel sağlık kurumları temsilcileri, hastane ve sağlık kuruluşları yöneticileri, sektör temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla paneller,sözel bildiri sunumları,kongre kursları ve eğitimlerin gerçekleştirileceği kongrede bildiriler fiziksel ortamda veya çevrimiçi olarak sunulabilecektir.

Davet

Aday Öğrenci