5. Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi

Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) öncülüğünde ve çok sayıda üniversitenin ortaklığı ile “5. Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi (The Conference on Managing Tourism Across Continents) 1-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecektir. Yükseköğretim Kurulumuzun kriterlerine göre uluslararası statüye sahip akademik kongreler arasında yer alan kongre, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmektedir. Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan kongre kapsamında 1 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Gedik Üniversitesi Nişantaşı Yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan akademik atölye çalışmalarında (workshoplarda) dünyaca ünlü akademisyenler tarafından çeşitli alanlarda eğitimler verilecektir. Washington State Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan GÜRSOY ile Free University of Bozen Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serena VOLO eş başkanlığında kongrenin ilk günü İstanbul Gedik Üniversitesi desteği ve uluslararası akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştirilecektir.