Temmuz 31, 2024

Day

“Kriz ve Medeniyet Söyleşileri” etkinliğinin yirmi beşincisi 1 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 20:00’da gerçekleştirilecektir. Bu özel etkinliğin konuşmacısı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğr. Gör. Talha Zaim olacaktır. Etkinlik, “Gazze Soykırımının Gölgesinde Kudüs” konusuna odaklanacak ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Bu değerli etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Toplantı Kimliği: 953 0359 5315 Parola:...
Read More
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Zeynep Öznur Yazan‘ın TUBİTAK 1002-A kapsamında desteklenen 123K341 numaralı ve “Tatmin Edici Bir İşe Sahip Miyim? Güçlü Yönlere Dayalı Kapsayıcı Çalışma Kuramı Temelinde Bir Karma Desen Çalışması” başlıklı tez çalışmasına https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWHiSQYJBr_S-GlQhXk0SWlf7m1c7wPQalx2vw55uyVp4JvQ/viewform bağlantı linkinden erişilebilmektedir.
Read More
Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Ömer Durmuş’un babası ve Araştırma Dekanlığı Öğr. Üyesi Meryem Durmuş’un kayınpederi vefat etmiştir. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Read More

Aday Öğrenci

Canlı Destek