Mayıs 31, 2024

Day

T.C. Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından ulusal koordinasyonu yürütülen “İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği (COSME) Programı”nın yerini, Tek Pazar Programı (TPP) – COSME Bileşeni almıştır. Tek Pazar Programı COSME Bileşeni Ulusal Katılım Anlaşması 31 Mart 2023 tarihinde Brüksel’de imzalanmış...
Read More
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan İhtisas Kütüphanesi ise ceza infaz sistemlerini doğrudan ya da dolaylı olarak inceleyen infaz hukuku, ceza hukuku, kriminoloji, penoloji, psikoloji, suç sosyolojisi, tarih, terör, istihbarat, güvenlik, iletişim ve eğitim konularına dair kitap, tez, makale, rapor, fotoğraf ve arşiv evraklarından oluşmaktadır. Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ankara...
Read More
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Güvenli İnternet Merkezi ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilecek olan “Üniversite Öğrencilerinin Sosyal Medya Kullanım Alışkanlıklarının Sanal Ortamdaki Yalnızlık Düzeyleri ile İlişkisinin İncelenmesi” çalışmasına  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf50sDjpbz0t0gHRSPzahN84l7jTyadSAk0T8eQgx2ocPTz5A/viewform bağlantı linkinden erişilebilmektedir.
Read More
Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2021-2027 dönemi ikinci proje teklif çağrısı ile ilgili bilgilere aşağıda yer alan ek’teki dosyadan erişilebilmektedir.  
Read More
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ev sahipliğinde 21-22 Kasım 2024 tarihlerinde “Uluslararası Genç Bilim ve Sanat İnsanları Sempozyumu & Sergisi II (GEBSİS II)” düzenlenmesi planlanmaktadır. Bilimsel etkinlikle ilgili detaylı bilgiye https://hacibayram.edu.tr/gebsis internet adresinden ulaşılabilmektedir.
Read More
“IPCC 7. Değerlendirme Döngüsü Taslak Raporlarını Hazırlayacak Uzmanların Başvuru Süreci” hakkında detaylı bilgiye https://iklim.gov.tr/ipcc-7.-degerlendirme-dongusu-taslak-raporlarini-hazirlayacak-uzmanlarin-basvuru-sureci-basladi-haber-4268 adresinden erişilebilmektedir.
Read More
Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından “Çok Sesli Koro Eserleri Beste Yarışması” ve “Prof. Dr. Alaeddin YAVAŞÇA Anısına Beste Yarışması” düzenlenecektir. Söz konusu yarışmalara ilişkin detaylı bilgilere  https://guzelsanatlar.ktb.gov.tr/TR-367887/hikmet-simsek-coksesli-koro-eseri-beste-yarismasi.html ve https://guzelsanatlar.ktb.gov.tr/TR-367897/prof-dr-alaeddin-yavasca-anisina-beste-yarismasi.html internet adreslerinden erişilebilmektedir.
Read More
Öğrenci Destek Hattı