Mayıs 3, 2024

Day

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ)’ davetlisi olarak farklı ülkelerdeki üniversitelerin katılımıyla “Internationalization in Higher Education: Navigating Global Challenges and Opportunities” (IHEC.OMU-2024) başlıklı uluslararası bir konferans düzenlenecektir. Disiplinler arası bir içerikle hazırlanan Konferans Ondokuz Mayıs Üniversitesinin ev sahipliğinde 25-27 Ekim 2024 tarihinde İngilizce, yüz yüze ve çevrimiçi bir akışla gerçekleştirilecektir. Ondokuz Mayıs Üniversitesinin ikili iş birliği anlaşmaları...
Read More
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Doç. Dr. Mücahit Yıldırım‘ın başvuru sahibi olduğu “Kültür ve Sanatın Doğayla Harmonisi 2” başlıklı proje “TÜBİTAK 4004 – Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye değer bulundu.
Read More
Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde 03-04 Mayıs 2024 tarihlerinde çevrimiçi ve yüz yüze düzenlenecek olan “Fikri Mülkiyet Hukukunda Güncel Gelişmeler – II Uluslararası Sempozyumu” ile ilgili afiş ve program akışı aşağıda sunulmuştur.
Read More
Öğrenci Destek Hattı