Nisan 16, 2024

Day

Eskişehir Teknik Üniversitesi Avrupa Komisyonu spor faaliyetlerinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını teşvik etmek, sporun uluslar arasındaki birleştirici etkisini artırmak ve sporun sağladığı faydaları iş birlikleri yoluyla zenginleştirmek üzere Erasmus+ Programı çatısı altında çeşitli girişimlerde bulunmaktadır. Bu yaklaşımın verdiği motivasyonla 16-19 Mayıs 2024 tarihlerinde sporun sevdirilmesi ve spor faaliyetlerinin gençler arasında yaygınlaştırılması amacıyla Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından...
Read More
Atatürk Üniversitesi Uluslararası Dil Sınavları Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen “Uluslararası Sınavlar Nisan 2024 Takvimi” aşağıda sunulmuştur.
Read More
 ”Türk Devlet Teşkilatı Üye Ülkelerinde Ekonomi, Yönetim ve İşletme” ana temalı 3. İSABMER Sempozyumu Bayburt Üniversitesi, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi (Kırgızistan) ve Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi (Kazakistan) İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri iş birliği ile Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi ev sahipliğinde, 05.09.2024-07.09.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.  
Read More
Çukurova Üniversitesi Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 25-26 Nisan 2024 tarihlerinde, Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan “IX. Çukurova Biyoteknoloji Günleri” etkinliği ile ilgili broşür ekte sunulmuş olup, detaylı bilgiye http://biotechcongress.cu.edu.tr/tr/ adresinden ulaşılabilmektedir.
Read More
Sakarya Üniversitesi bünyesinde; Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Kadın Akademisyenler Derneği (TÜRKKAB), Sakarya Üniversitesi Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜKAM) tarafından ortaklaşa düzenlenen İklim Adaletinde Kadın Sempozyumu’nun 13.05.2024 tarihinde Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.  
Read More
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından çıkarılan; Yönetim, Ekonomi veFinans Araştırmaları Dergisi (YEFA) makale kabulüne başlamıştır. Makale başvuruları DergiPark platformu üzerinden https://dergipark.org.tr/tr/pub/yefa link adresinden yapılabilecektir.
Read More
Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde başvuruya açılan “YDS/YÖKDİL İngilizce ve Temel Almanca Kursları“na ait eğitim afişleri aşağıda sunulmuştur.
Read More
İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü tarafından 11’incisi düzenlenecek olan “Türkiye Kuvaterner Sempozyumu (TURQUA-2024)” 6-8 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecektir.
Read More
Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen uluslararası çevrimiçi profesyonel karma sergi “SENTETİK” için eser başvuruları 17 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Sergi açılışı 27 Haziran 2024 tarihinde çevrimiçi yapılacak ve eserler Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Çizgitsin Dijital Galeri’de sergilenecektir.
Read More
Hakkari Üniversitesi Dış Paydaş Anketine; http://hakkari.edu.tr/url/hu/34 linki üzerinden erişilebilmektedir.
Read More
Hitit Üniversitesi Yayın Ofisi tarafından yayınlanan dergilerden biri olan Hittite Journal of Science and Engineering (HJSE), 2014 yılından itibaren İngilizce olarak yayınlanmakta, ULAKBİM-TR Dizin, EBSCO, DOAJ gibi İndekslerde taranmaktadır. Açık erişimli uluslararası bir dergi olarak yayın hayatına devam eden HJSE, Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında olmak üzere üç ayda bir yayınlanmakta, mühendisliğin bütün dalları,...
Read More
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi’nin organize ettikleri, 29-31 Mayıs 2024 tarihlerinde Türkistan’da gerçekleştirilecek olan “Türk Dünyası Yenileşme Dönemi Fikir Hareketleri Uluslararası Sempozyumu“na dair afiş aşağıda sunulmuştur.
Read More
1 2 3

Aday Öğrenci

Canlı Destek