Şubat 28, 2024

Day

Çankırı Karatekin Üniversitesi Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Dr. Kamile ÖNER, Dr. Öğr. Üyesi Sümeyya TATLI HARMANCI, Öğr. Gör. Dr. Selma ARSLANTAŞ ve Öğr. Gör. Emire ULUĞ tarafından hazırlanan “Meta-Yapay Zeka Okuryazarlığı Ölçeğinin Türkçe’ye Uyarlanması: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması” isimli anket çalışmasına ait bağlantı adresine https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPHtG3OvGKO2GOeCdu4rBLCh5mfddZqOy88CSPsiUaB2egZA/viewform  linkinden erişilebilmektedir.  
Read More
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesince yayın hayatına devam eden “Balıkesir Medical Journal (BMedJ)” isimli bilimsel derginin 7(3) sayısı https://dergipark.org.tr/tr/pub/bmedj adresinde online olarak yayımlanmıştır.
Read More
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölümü tarafından 14- 16 Mayıs 2024 tarihlerinde Manisa Anemon Otel’de düzenlenmesi planlanan “VIII.Ulusal Biyomühendislik Kongresi“ne ait tanıtım afişi ekte yer almaktadır.
Read More
Sakarya Üniversitesi SAÜ Tıbbi Araştırma Öğrenci Topluluğu (SAÜTTAT) tarafından 04-05-06 Mayıs 2024 tarihlerinde Üniversitenin Turgut Özal Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan, “II. Uluslararası Katılımlı V. Ulusal Geleceğin Tıbbı Kongresi” hakkında ayrıntılı bilgiye www.sauttat.com adresinden ulaşılabilmektedir.
Read More
Biruni Üniversitesi Dış Paydaş Memnuniyet Anketine https://anket.biruni.edu.tr/Anket/GetAnket?kUniqueId=28b86d63-a827-42a6-bb15-57ecee79fa3c&sUniqueID=3e6f4228-8b7e-41fc-bc34-b9c56ccd6e9e bağlantısından erişilebilmektedir.
Read More
Kütahya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ve yüz yüze gerçekleşecek olan ”Butik Pastacılık ve Kurabiye Yapımı Kursu” ön kayıtları başlamıştır. Eğitim programına ilişkin kurs afişi ekte sunulmuş olup detaylar bozok.edu.tr/birim/bosuyam adresinde yer almaktadır.
Read More
Kütahya Üniversitesi Mezun Bilgi Formuna https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5gpsF4zBI3ZHwNTG3vz7AAec6PTPGYgHYyXCu7ZyMrnj6SQ/viewform bağlantısından erişilebilmektedir.
Read More
Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından 27-28 Şubat 2024 tarihlerinde  “I. Uluslararası Lisansüstü Öğrenci Sempozyumunu” düzenlenecektir. Söz konusu sempozyuma ilişkin detaylı bilgilere ekte yer alan afişten erişilebilmektedir.
Read More
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından, 16-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Üniversite’nin Farabi Kampüsü Sezai Karakoç Kültür Merkezinde “Karadeniz İnsan ve Toplum Bilimleri Sempozyumu 2024” düzenlenecek olup sempozyumla ilgili afiş ve davet mektubu ekte yer almaktadır.
Read More
Marmara Üniversitesi Sanat ve Tasarım Dergisi, sanat ve tasarım alanlarındaki tüm teorik ve pratik bakış açılarına yer vermeyi misyon olarak belirlemiştir. Resimden sinemaya, geleneksel sanatlardan endüstriyel tasarıma kadar uzanan akademik çalışmaların yanı sıra sanat tarihi, sanat felsefesi ve sanat sosyolojisi alanlarında yazılmış makaleler de derginin kapsamındadır. MUJAD, DergiPark platformunda (https://dergipark.org.tr/tr/pub/mujad) açık erişim ile ücretsiz olarak...
Read More
İstanbul Okan Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (Sinema Televizyon Bölümü) ile Uygulamalı Bilimler Fakültesinin (Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü) ortaklaşa düzenleyeceği, “1. Uluslararası Görsel İşitsel Kültürde Kadın Sempozyumu” 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
Read More
Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Doç. Dr. Bilal SUNGUR‘un, Doç. Dr. Mevlüt GÜRBÜZ ile birlikte buluş sahibi olduğu “Kapsülize Edilmiş Sıvı Emdirilmiş Pelet Yakıt” başlıklı patenti Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edilmiştir.
Read More
1 2
Öğrenci Destek Hattı