Ocak 30, 2024

Day

Piri Reis Üniversitesi ile Tokyo Deniz Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi tarafından ortak olarak, Deniz Yerleşkemizde düzenlenecek “International Symposium on The Maritime History: Innovative Technologies (HIMAT-24)” adlı organizasyon 15-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.
Read More
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ev sahipliğinde 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 9. IHMC kongresine ait afiş ekte yer almaktadır. Kongreye ilişkin detaylı bilgiye http://ihmc2024.ussam.org/tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.  
Read More
Tarsus Üniversitesi Proje Ofisi Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Ulusal’ın yürütücülüğünde 12-14 Şubat 2024 tarihleri arasında TÜBİTAK 2237-A programı nezdinde desteklenmekte olan “Girişimcilik ve İnovasyon Ekosistemi: TÜBİTAK 1512 Proje Hazırlama Eğitimi” isimli, etkinlik gerçekleştirilecektir. Başvuru ve Detaylı bilgiler için https://1512pye.tarsus.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Read More
Antalya Belek Üniversitesi bünyesinde yer alan  ve DergiPark üzerinden yürütülen, dijital olarak altı ayda bir olmak üzere yılda iki kere yayınlanan Medya ve Kültürel Yayınlar Dergisi 15 Mart 2024 tarihine kadar makale kabulüne başlamıştır. 2024 Nisan ayında 11. sayısı yayımlanacak olan Antalya Belek Üniversitesi Medya ve Kültürel Yayınlar Dergisinin makale başvuruları https://dergipark.org.tr/tr/pub/mekcad adresine 15 Mart...
Read More
Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Salih Birinci’nin yürütücülüğünü yaptığı ve TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) 2237-A Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamından”Coğrafya Alanında Lisansüstü Öğrencilere Yönelik Akademik Yayın Kültürünün Geliştirilmesi” isimli eğitim etkinliği düzenlenecektir.
Read More
Öğrenci Destek Hattı